Kennismaking
Inge Mijer, counselor/coach

Indawa is een initiatief van mij, Inge Meijer. Ik heb jarenlang mensen begeleid die door ziekte op ander werk aangewezen raakten. Om meer uit mezelf en daarmee uit andere mensen te kunnen halen heb ik bij de Academie voor Psychotherapie de opleiding tot counselor/coach gevolgd. Daarna heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van creativeve coaching en beelddenken. Voor mensen die in beeelden denken heb ik een tweede praktijk opgericht, Saisi (www.saisi.nl). Inmiddels heb ik een brede ervaring met uiteenlopende levensvraagstukken.

Ik werk vanuit betrokkenheid, openheid en gelijkwaardigheid. Relativeringsvermogen en prikkelende humor gebruik ik om je nieuwe inzichten te geven. Mijn intuïtie, scherpte en creativiteit zet ik in om jou je eigen proces door te laten maken.

Mijn inspiratie haal ik uit de mensen om me heen, de natuur en het Afrikaanse volk en land. De mensen om me heen stimuleren mij om keuzes te maken, mijn eigen emoties onder ogen te komen en ruimte voor mezelf te zoeken, zonder anderen daarbij uit het oog te verliezen. In de natuur vind ik de rust en ruimte die ik graag op andere mensen overbreng. Van het Afrikaanse volk komt de naam Indawa. Tijdens mijn reizen door Zuid-Afrika zag ik mensen die geen enkel bezit hadden en waar ik toch de levenskracht in hun ogen zag schitteren. Een levenskracht die ik ook jou gun, vooral als je het zelf even niet meer ziet zitten.

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen/stichtingen:

Beroepsvereniging Jobcoaches Nederland Noloc, Verenining voor loopbaan professionals DDA Nederland, Stichting Davis Dyslexia Association Nederland
Vereniging van Davis Counselors
Design In One